Hår

Hår

I dag er alt tilladt: krøl, glat, mørkt, lyst, lang og kort, det skal understreger hvem vi er og  så klæder os og det look vi gerne vil have.

 

Farve og striber har været stort i de sidste mange år og det er ikke slut endnu. Der sker hele tiden nye ting, det der er vigtig i dag er, at farvningen er med til at understrege klipningen og vores personlighed.

 

Moden kommer og går – efter nogle år hvor alle skulle være glathåret, så er. der seneste år kommet mere og mere fokus på krøller, bølger og bevægelse i håret. Trenden nu at der skal være mere fylde i hårmoden igen, men i modsætning til tidligere trends med fylde, skal det nu være på en mere tilfældig og casual måde end før.

 

Skal du til stor fest er din udstråling det vigtigste – at man føler sig godt tilpas – det kan jeg hjælpe dig med, jeg sørger for at håret og din makeup er i orden. Se mere her

 

Det gælder også når man skal giftes. Jeg har sammensat en pakke til brude , hvor jeg kommer til dig på dagen. Pakken indeholder prøve af både hår og makeup og min kørsel. Så er du helt sikker på, at bryllups stylingen bliver prikken over i’et. Læs mere om bryllups styling her.

 

I et kreativt job har man altid brug for at holde sig opdateret og inspireret. Som frisør kræver det, at man hele tiden kan se nye muligheder i kundernes hår. Det ser jeg som en sjov udfordring at være med til at indfri disse forventninger.

 

Jeg arbejder med hår, makeup til hverdag, fest og foto. Alle disse forskellige måder jeg arbejder på til at give mig motivation og blive ved med at synes mit fag og daglig dag er sjov giver mig ny inspiration. Inspiration kan også komme af en gå tur i København, Milano eller London. Det er bare om at være vågen og se de små detaljer og ideer her og der og på den måde skabe nye looks og give ideer til det daglige arbejde.

 

Trænger du til ny inspiration eller skal du til fest, så ring til mig, jeg er altid frisk på nye udfordringer hvad enten det er en klipning, farvning, en brude pakke eller en foto opgave.

Hårfarve