Bryllup

Bryllup

Bryllup

Hår og makeup

Skal du giftes? Så få lagt din bryllupsmakeup og få ordnet dit hår hjemme hos dig, af en professionel makeup artist og frisør.

 

Vil du gerne starte din bryllupsdag stille og roligt og få sat hår og lagt makeup hjemme hos dig selv? Jeg kommer gerne hjem til dig og ordner hår, lægger makeup og hjælper med kjolen – så det kommer til at passe med tiden du skal være i kirken.

 

Vi fleste kvinder har en klar forestilling om vores bryllupsdag – det skal gerne være den perfekte dag som kan opfylde vores drøm om et bryllup. Kjolen gør sit til at vi føler os som prinsesse for en dag, så giv dig selv lov til at føre drømmen helt ud – lad mig sætte dit hår og lægge din personlige makeup, der giver dig en smuk hud, understreger dine strålende øjne og fremhæver dine læber.

 

Jeg kommer hjem til dig, så du ikke skal tænke på transport og andre praktiske ting, du skal blot læne dig tilbage og nyde dagen. Du får sat dit brudehår, lagt din personlige brudemakeup, og jeg kan hjælpe med kjolen. Hvis du har en veninde eller mor der også gerne vil have ordnet hår og eller lagt makeup så planlægger vi også tid til det.

 

Jeg foreslår altid at vi mødes en gang før den store dag. Her ser jeg billeder af kjole, slør osv. Vi taler vi om dine ønsker til stil, hår, farver, makeup og laver en prøve  af både hår og makeup.

 

Jeg giver 10% rabat på alle behandlinger før brylluppet og på første klipning efter brylluppet.

 

Ring og hør om mulighederne