Om Stylissimo

Om

Jeg hedder Karina Eugenie Petersen og er uddannet frisør og makeup artist.

Jeg startede i lære som frisør i Voralberg i Østrig hvor jeg tog det første år af frisøruddannelsen. På den måde kom jeg ud og så lidt af verden samtidig med, at jeg kunne lære tysk og starte på min uddannelse. Herefter færdiggjorde jeg min frisøruddannelse hos CHA CHA CHA i 1994.

Under min frisøruddannelse fik jeg lov til at hjælpe salonens makeupartist med makeup til modeshows og reklamer og fik smag af blandingen mellem hår og makeup.Så jeg besluttede mig for at tage en uddannelse indenfor makeup .

De bedste steder at lære makeup var enten London eller Milano. Da jeg gerne ville kombinere uddannelsen med at lære sprog faldt valget på Milano hvor jeg på Accademia del cinema tog uddannelsen som makeup artist . Jeg lavede den lille havfrue som eksamensopgave og fik højeste karakter. Mens jeg gik på skolen fik vi job til eks. lægge makeup til Miss Italia konkurrencen, mode shows, teater forestillinger samt fungerede som frisør / makeup artist for et pige rockband.

Efter jeg kom tilbage til Danmark arbejdede jeg hos frisør Helmersen i Hørsholm, hvor jeg havde ansvaret for al foto, reklame, modeshows og forskellige event opgaver. Samtidig var jeg lærer på Københavns Kosmetolog skole i fagene hår og klædedragtens historie. Herudover fungerede jeg som censor i de resterende fag.

Siden da har jeg arbejdet som freelance frisør og makeup artist på katalog opgaver for fotografer som Charlotte Trippetti, Tony Nielsen, Casper Thye og Tue Schiørring. Jeg har været med på kataloger for Tøj Eksperten, Ernst & Young, derudover har jeg sat hår og lagt makeup på mange smukke brude.

Udover at arbejde som freelance stylist er jeg også frisør. Jeg har fundet dejlige lokaler centralt på Frederiksberg. Her klipper, farver, styler jeg mine kunder. Jeg holder makeup kurser for enkelt personer, for grupper og så laver jeg total make-overs  “quick styling” på 75 min kunden efterfølgende får taget lækre fotos af Charlotte Trippetti.

NATUREBYPETERSEN.DK

naturebypetersen.dk er en webshop for dig som gerne vil være grønnere, mere naturlig, bæredygtig og økologisk i dit valg af skønheds- og plejeprodukter, men som synes det er en jungle at finde rundt i. På naturebypetersen.dk har jeg sorteret med tættekam så kun de reneste produkter kommer igennem og bliver solgt her. På den måde har vi gjort det nemt for dig at handle uden at skulle checke og ikke mindst forstå ingredienslister.

Så vil du have Ren Skønhed, Sundt Liv, så køb dine skønhedsprodukter hos naturebypetersen.dk – sværere behøver det ikke være.

Se hvordan du undgår skadelig ingredienser i dine skønhedsprodukter

Jeg vil gerne være med til at sætte fokus på sunde produkter. Derfor har jeg lavet et webinar om 5 af de mest brugte skadelige ingredienser i skønhedsprodukter.

Webinaret kan lære dig at genkende nogle af de værste skadelige ingredienser.

Her kan du starte din rejse mod sundere produkter. Gå til naturebypetersen.dk/webinar10.

Indtil 31. oktober 2023 sparer du 15% på alle dine køb.

Her finder du Stylissimo

Stylissimo
Pile Allé 53
2000 Frederiksberg
Tlf. 25149514

Se hvordan du kommer hertil og information om parkering under Kontakt