Makeup

Makeup

Tidens ideal er naturlig skønhed; vores hud skal være glat og havde den perfekte glød, vores øjne skal være intense og strålende og vores læber skal bløde og voluminøse. Nå ja og så er der ekstrem fokus på bryn !!!

 

Jeg hører fra mange at det at få lagt en makeup er uoverskueligt at få passet i en travl hverdag. Hvor skal man starte og hvor skal man ende?? Men det behøver jo ikke være at du går fra at bruge mascara til at have fuld makeup med 8-10 produkter. Det kunne jo bare være betyder helt enkelt – at du skal understrege din gode træk.

 

Som professionel makeup artist og frisør tror jeg på, at makeup skal være nemt og behageligt, men vigtigst af alt – få os til at føle os smukke inden i.

 

I en travl tid er det  vigtigt, at bruge tiden rigtigt. Med nogle få gode regler får du på kort tid dine bedste træk fremhævet og du kan gøre tiden du bruger til din daglige oase – din jeg tid.

 

Jeg har gennem tiden prøvet mange forskellige typer af opgaver, alt fra at råde og vejlede kvinder om hverdags- og fest makeup, lagt makeup ved mode shows, lagt makeup ved teaterforestillinger, været med bag Årets Mand, lavet katalog jobs, afholdt hold kurser, undervist på kosmetologskole, været censor på kosmetologskoler, ordnet en masse skønne brude og lagt makeup på alverdens modeller til modefotos.

 

Står du og har en opgave så ring til mig, jeg er altid klar til en brud, fotoopgave eller hvad det måtte være.