Om StylissimoJeg hedder Karina Eugenie Petersen og er uddannet frisør og makeup artist.

Jeg startede i lære som frisør i Voralberg i Østrig. Jeg tog det første år af frisøruddannelsen i Østrig, for at komme ud og se verden samtidig med, at jeg kunne lære tysk og starte på min uddannelse. Herefter færdiggjorde jeg min frisøruddannelse hos CHA CHA CHA i 1994.

Under min frisøruddannelse fik jeg lov til at lave makeup til modeshows og reklamer. Så jeg besluttede mig for at tage en uddannelse indenfor makeup .

De bedste steder at lære makeup er enten London eller Milano. Da jeg gerne ville kombinere uddannelsen med at lære sprog faldt valget på Milano hvor jeg på Accademia del cinema tog uddannelsen som makeup artist . Jeg fik højeste karakter for min afgangseksamen. Sideløbende med skolen lærte jeg italiensk samt lagde makeup til Miss Italia konkurrencen, mode shows, teater forestillinger samt fungerede som frisør / makeup artist for et pige rockband.

Efter jeg kom tilbage til Danmark har jeg arbejdet hos frisør Helmersen i Hørsholm, hvor jeg havde ansvaret for al foto, reklame, modeshows og forskellige event opgaver. Samtidig var jeg lærer på Københavns Kosmetolog skole i fagene hår og klædedragtens historie. Herudover fungerede jeg som censor i de resterende fag.

Siden da har jeg arbejdet som freelance frisør og makeup artist på katalog opgaver for fotografer som Tony Nielsen, Casper Thye og Tue Schiørring. Jeg har været med på kataloger for Tøj eksperten, Ernst & Young, derudover har jeg sat hår og lagt makeup på mange smukke brude brude .

Udover at arbejde som freelance stylist er jeg også frisør. Jeg har fundet dejlige lokaler centralt på Frederiksberg. Her klipper, farver, styler jeg mine kunder. Jeg holder makeup kurser for enkelt personer og for grupper herudover laver jeg total make-overs hvor vi efterfølgende tager nogle professionelle fotos.