Trin for trin

Makeup artistens råd til en perfekt og holdbar makeup

1) Start med at rense eventuel overskydende fugtighedscreme af med en tot vat med skin tonic/solution.

2) Læg foundation med fingrene, da varmen mellem finger og ansigtshud giver et naturligt look og fordi foundationen er meget lettere at få jævnt fordelt med fingrene. Vær altid meget opmærksom på at være sparsom med foundation, da du ellers påfører for meget produkt og herved ikke får et naturligt look.

3) Dup ansigtet over med pudder. Husk at du aldrig må tørre/trække pudderet over ansigtet. Dup pudderkvasten af i håndfladen for at fjerne overskydende produkt inden pudder påføres i ansigtet.

4) Herefter lægges mascara – læg mascara før skyggerne da det så er muligt at fjerne mascara, der har ramt huden uden at ødelægge din makeup .

5) Øjenbrynene farves med en brun blyant eller en mat øjenskygge. Brug altid en blyant/skygge, der er sammen farve eller max en tone mørkere end din bryns naturlige farve.

6) Læg eyeliner på den yderste 1/3 del af øjenlåget langs med vipperne. Stregen må gerne blive tykkere og tykkere jo længere ud mod øjenkrogen du kommer, dette 'trækker' øjet op ad og får øjet til at syne friskere.

7) Læg lys øjenskygge på hele øjenlåget.

8) Herefter lægges en mørkere skygge i globelinien og ned til yderste øjenkrog. Ton skyggen opad til den kan skimtes når øjet er åbent.

9) Læg blush, med en stor børste, lige under kindben og ton farven op på kindben. Sørg for at rouchen ikke tættere på næsen end to fingers bredde.

10) Læberne forberedes med en læbecreme, som hjælper til at læbestiften holder bedre. For at gøre dine læber større; tegnes en streg på den hvide kant langs dine læber (den hvide streg ligger en 1/2 mm uden for farven på dine læber). Husk altid at bruge en farve , som er lysere eller samme farve som dine læber. Hvis du bruger en mørkere farve syner dine læber mindre. Til sidst fyldes læberne ud med læbestift - klem læberne om en Kleenex og påfør igen læbestift (for et mat look klem igen læberne om en Kleenex)

God fornøjelse!!!