Brudehår & brudemakeup

Skal du giftes? Så få lagt din bryllupsmakeup og få ordnet dit hår af professionel makeup artist og frisør.

Vil du gerne starte din bryllupsdag stille og roligt og få sat hår og lagt makeup hjemme hos dig selv? Jeg kommer gerne hjem til dig og ordner hår , lægger makeup og hjælper med kjolen - så det kommer til at passe med tiden du skal være i kirken.

Vi fleste kvinder har en eventyragtig forestilling om vores bryllupsdag – det skal gerne være den perfekte dag som kan op fylde vores prinsesse drøm.

Kjolen gør sit til at vi føler os som prinsesse for en dag, så giv dig selv lov til at føre drømmen helt ud – lad mig sætte dit hår og lægge din personlige makeup , der giver dig en glat hud som understreger dine strålende øjne og læber.

Jeg kommer hjem til dig, så du ikke skal tænke på transport og andre praktiske ting, du skal blot læne dig tilbage og nyde dagen. Du får sat dit brudehår, lagt din personlige brudemakeup og hvis der er brug for det kan jeg hjælper med kjolen.

Jeg foreslår altid at vi mødes en gang før den store bryllupsdag hvor jeg ser foto af kjolen og slør. Herefter taler vi om dine ønsker til stil, hår, farver og makeup og laver en prøve opsætning og prøve makeup.

Jeg giver 10% rabat på alle behandlinger før bryllupet og på første klipning efter bryllupet.


Ring og hør om mulighederne